Echte reviews.

Ben jij van plan om onderdelen of accessoires bij ons te bestellen? Dan vind je het misschien wel handig om te lezen wat anderen van ons vinden. Bekijk daarom eens de beoordelingen van andere klanten van Hét Onderdelenhuis die je zijn voorgegaan. Zoals je kunt zien zijn mensen positief over onze artikelen en service. Daar doen we natuurlijk ons best voor.

We vinden het belangrijk dat reviews een zo goed mogelijk beeld geven over onze producten en service. Onze beoordelingen worden daarom, onpartijdig, beheerd door WebwinkelKeur. Alle beoordelingen worden hier gecontroleerd op echtheid. Alle verzamelde beoordelingen zijn afkomstig van iemand die bij ons een aankoop heeft gedaan. Zo weet je zeker dat de reviews die je hier leest afkomstig zijn van echte klanten. Na aankoop nodigen we al onze klanten uit om een beoordeling achter te laten. Webwinkelkeur heeft maatregelen getroffen om de echtheid van reviews te garanderen. Welke maatregelen dit zijn lees je hier. Onze klanten worden niet beloond voor het schrijven van reviews. Er worden geen kortingen of andere cadeautjes gegeven.

Heb je al een bestelling geplaatst en wil je ons laten weten wat je er van vindt? Dan kun je zelf natuurlijk ook een beoordeling schrijven, we zijn erg benieuwd.